f8f598
335310
6b8136
fcfbdc
nyar
2009 december2010 szeptember2014 március2012 június2012 június2010 szeptember

Mikulás túra a Budai hegységben

Szerző:
Tigriske
2008 december 06 15:46
Sziasztok!

Mikulás túra... mint minden évben, most is megtartottuk, ugyan gyerekek nem igazán jöttek, de helyettesítettük őket, mi felnőttek.

Nagy létszámmal indultúnk útnak Makkosmária felé, gyönyörű szép napos időben, voltunk ott is rendesen, több mint huszonöten, dehát nem is ez számít, hanem hogy újra együtt a csapat, újak és régiek újfent.

Leértünk Makkosmáriára, \"Mikulásunk\" elvonult átöltözni, mi szelíden félrehúzódtunk addig - ne zavarjuk a cuccolásban - ment a tracsi, a fotózás, a nevetgélés - majd megjelent a Télapó is, nagy fehér szakállával, és előkerültek a finomságok - szaloncukrok, csomagok - édességek, sósak, mákosok, töltöttek - pazar volt... a legfinomabb egy szórt túrós volt, igazi ritkaság, köszönjük szépen.

Majd miután kitomboltuk éhségünket - a Mikulás is átöltözött túravezetőnek -elindultúnk a KFKI felé, ott volt a túra vége (márakinek), mert nem igazán szándékoztunk még hazamenni ebben a nagyon szép napos időben.

Élveztük az erdő adta csendet, a természet szépségét, és továbbmentünk Frank-hegynek, hogy megnézzük a csodálatos kilátást Budapestre - mert abból sohasem elég - szeretett városunk most is méltóságteljesen feküdt előttünk, tényleg nagyon szép volt és nagyon messze el lehetett látni.

Majd Irhás-árok felé vettük az utunkat és ballagtunk le jókedvvel a város felé, ahol mindenki kedve szerint szállhatott fel megszokott járművére és mehetett haza - tele élményekkel, enyhe fáradtságérzéssel.

Ez a Mikulás túra is nagyon jól sikerült - élveztük minden percét - köszönjük szépen túravezetőnknek - Lacinknak - hogy gazdag, szép élményben részesített bennünket ezen a napon is, és töretlenül, kitartóan végigjárja velünk azokat az utakat, amelyeket annyira nagyon szeretünk.

tigriske

2008. december 6.